Muziek

Als je op zoek bent naar een bruisende, leuke, trouwfeest coverband voor je avondfeest, dan zit je bij 8-team aan het juiste adres. Deze feestband uit Limburg brengt vol vertrouwen, met een digitale 8-bit kwikslag een repertoire van klassieke en moderne party muziek. De dynamiek van deze live band staat garant dat jouw trouwfeest een onvergetelijke ervaring wordt. 8-Team bewijst daarenboven dat ongeƫvenaarde muzikaliteit geen al te hoog prijskaartje draagt .

Voor onze repertoire put de bruiloft band uit 50 jaar popmuziek. Van Buddy Holly tot Daft Punk; elk nummer wordt met finesse en met een aanstekelijk energie gebracht. Daarbij is leadzanger Niko zijn aandacht volledig op het publiek gericht. Met enthousiasme spoort hij iedereen er toe aan om aan het feest deel te nemen.
De bezetting van de live band, als ook de geluids- en lichtinstallatie kan aangepast worden aan de behoefte van uw evenement en de grootte van uw budget. De band kan gedownsized worden tot 3 leden voor uw receptie of kleinere evenementen. Met een enkele boeking kies je voor twee uur live band muziek plus DJ-set.

Ons pakket omvat niet enkel de muziekband, het is een avondvullend programma.
– 2x 60 minuten of 3 x 40 minuten live muziek
– Een repertoire met klassieke en moderne dansvloer vullers
– Professionele P.A. en lichtinstallatie
– DJ set voor na het live optreden
– Ruimte voor je eigen muziek verzoeken
Neem contact met 8-team coverband voor meer informatie : info@skycoverband.be